WIE

Agoria betekent vooruitgang door technologie. Wij banen het pad voor alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven en die samen om en bij de 300.000 werknemers vertegenwoordigen. We zijn trots dat meer dan 1.800 lidbedrijven vertrouwen stellen in de drie pijlers van onze dienstverlening: adviesverlening, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat.

WAT

Geef uw bedrijf een boost met Agoria

 • Ondernemersadvies
  • Doorgewinterde kennisexperten beantwoorden uw vragen over o.a. talent en arbeidsmarkt, innovatie, energie, milieu, sociaal-juridische thema’s, welzijn op het werk, fiscaliteit, de economische evolutie in de sectoren en markten, regelgeving en normalisatie.
 • Business development
  • Onze Market-teams helpen u bij de promotie van uw marktaanbod, de identificatie van afzetkanalen voor uw producten/diensten en het opzetten van duurzame partnerships in binnen- en buitenland. Onze huidige focus ligt op de volgende markten: Building & Urban Development, Energy, Financial Services, Food & Beverage, Healthcare, Transport & Mobility, Machine Construction & Production Systems, Sports & Entertainment Events.
 • Creatie van een optimaal ondernemingsklimaat
  • Door een nauwe samenwerking met bedrijven identificeren de Industry teams de strategische uitdagingen waarmee uw industrie te maken krijgt en helpen ze u er een antwoord op te bieden. Meer bepaald door maatregelen te steunen die een gunstig bedrijfsklimaat bevorderen. De industrieën zijn: Aeronautics, Space, Security & Defence Industries ; Building, Contracting & Technical Services Industries ; Digital Industries ; Manufacturing Industries ; Materials Industries; Telecom Industries. Zij kunnen rekenen op de steun van ervaren politieke cellen die uw belangen op elk bestuursniveau behartigen.
 • Member & Employee benefits
  • Uw lidmaatschap geeft uw bedrijf en uw medewerkers recht op tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Meer weten over het Agoria partnervoordeel?

WIE

Xenia Horeca Services is een coöperatieve vennootschap met als missie een online dienstenplatform aan te bieden voor en door horecaondernemers.
De oprichters zijn 6 ondernemers uit Limburg waaronder Filip Vanheusden van Het Borrelhuis, De Kwizien en Thor Catering, Dirk Daniëls van de Beurs in Maaseik, Frank Van Orshoven van het Orshof, de Aromazz groep en Paul Bevers van Event Catering Bevers uit de Kempen.

WAAROM

“Meten is weten”.

Kennis en data samenbrengen, krachten bundelen en samen beter inkopen zullen op termijn er toe leiden dat iedere aangesloten horecaondernemer kan genieten van grotere voordelen op het vlak van aankoop, personeelsadministratie en overige horecafaciliteiten.

WAT

Xenia Horeca Services wil ONTZORGEN, tegemoetkomen aan de noden van de horecasector met als doelstelling:

 • De rendabiliteit en efficiëntie van elke horecaondernemer in Vlaanderen te optimaliseren.
 • Diensten faciliteren die een positieve impact hebben op de werking van een horecazaak.
 • Besparen op tijd en geld.

HOE

Een hogere omzet met minder kosten levert een betere marge op!

Xenia Horeca Services helpt u mee kosten en tijd te besparen op het vlak van aankoop EN personeelsadministratie. Als bijkomende diensten zullen wij in de toekomst een crowdfunding platform opzetten en een grote adviesrol gaan spelen in de horecasector.

Leden van Xenia Horeca Services ontvangen een belangrijk voordeel bij de aankoop van hun energie via E-Luminati.