NIEUWSBRIEF: E-LUMINATOR

  • Periodiek – neutraal – relevant
  • Evolutie aankoopprijzen
  • Partnerships
  • Nieuws over de energiemarkt

EVENTS

VACATURE: COMMERCIELE AGENTEN (20)

In de kader van de ontwikkeling van zijn activiteiten in België, zoekt E-Luminati 20 onafhankelijke commerciële agenten (hoofdactiviteit of activiteit in bijberoep), NL en / of FR.

Ga naar de jobbeschrijving.
Geïnteresseerd om lid te worden van onze rangen? Contacteer ons : support@e-luminati.com.

Samen gaan we voor de energietransitie

PARTNERSHIP COVERS

Producent en distributeur van WARMTEPOMPEN, COVERS biedt de tertiaire sector nu een aanvullende troef: groene stroom tegen de laagste prijs op de markt dankzij de digitale marktplaats E-LUMINATI.

Een goede samenwerking voor de planeet en de portemonnee !

BLOG

Gas aankopen

Vroeger was gas aankopen eenvoudig: voor grote klanten was er één leverancier (Distrigas), alle klanten kochten aan bij de intercommunales. Ondanks de monopoliepositie van beide actoren, was er sprake van een zekere marktwerking: de klanten konden voor hun processen kiezen en zelfs switchen tussen gas, steenkool, huisbrandolie of elektriciteit.

lees meer >

Wat is vertrouwen? De basis voor elke samenwerking.

Vertrouwen is de basis voor elke samenwerking, voor elke relatie, van elk geolied team. Dus vroegen we ons af, of we vertrouwen konden vatten in een definitie, in een formule. De drie definities/formules die ons het meest beklijfden, delen we graag met jullie. Want als we erin samen in slagen vertrouwen te boosten, dan pas kan samenwerking echt naar een hoger niveau getild worden.

lees meer >

Transparantie als sleutel

Transparantie is één van onze vier kernwaarden, naast betrouwbaar, efficiënt en competent. En dit is een heel bewuste keuze. Want transparantie zien we als ons fundament voor onze visie, ‘de effectieve vrijmaking van de markt’, voor onze missie ‘elke ondernemer de snelste weg naar de beste energieprijs aanreiken’ en voor onze andere drie waarden.

lees meer >