LEVERANCIERS

De meeste energieleveranciers, samen goed voor bijna 90% van de markt, gaven aan dat ze offertes zullen neerleggen. Hierbij alvast een greep uit dit aanbod.
Van zodra u de digitale marktplaats betreedt, kan u de hele lijst van energieleveranciers raadplegen.

partner-antargaz

ANTARGAZ

Antargaz is een no-nonsens energieleverancier waarbij eenvoud en transparantie voorop staan:

 • Een helder contract, geschreven in klare taal.
 • Een correcte, lage prijs.
 • Een transparante factuur.
 • Een team dat u graag en snel helpt.
partner-bee

BELGIAN ECO ENERGY NV

Belgian Eco Energy (“BEE”) is een Belgische leverancier van duurzame energie aan overheden en bedrijven. De energie wordt ondermeer geleverd uit eigen productie of vanuit een netwerk van lokaal geproduceerde energie.
Daarnaast wil BEE haar klanten helpen om, door middel van een uniek samenwerkingsmodel, zelf duurzame energie op te wekken. Door deze aanpak positioneert BEE zich als een alternatief voor de grote energieleveranciers.

partner-eoly

EOLY – COLRUYT GROUP ENERGY

Eoly is de energiespecialist van Colruyt Group. We produceren en leveren 100 % groene stroom. We produceren zelf energie via windturbines, zonnepanelen en warmtekrachtkoppeling. Daarnaast kopen we 100 % groene stroom aan op de groothandelsmarkt. Als leverancier voor bedrijven willen we ons onderscheiden door een eenvoudig productaanbod, transparante communicatie en samenwerking in vertrouwen. Onze ambitie: de energievoorziening verduurzamen en de kosten verlagen.

Eoly streeft naar een duurzame relatie met de mensen die in de buurt van onze windturbines wonen. Daarom geeft Eoly hen de mogelijkheid om via Eoly Coöperatie mee te investeren in projecten. Participanten krijgen jaarlijks een eventueel dividend en helpen mee duurzame energie realiseren.

Voorbeeldfacturen:

partner-fenosa

GAS NATURAL FENOSA

Gas Natural  Europe is onderdeel van Gas Natural Fenosa, een grote speler op het gebied van aardgas in Europa en Latijns-Amerika.
Gas Natural  Europe is sinds 2011 actief op de Belgische gasmarkt en biedt als nieuwkomer op de Belgische markt scherpe prijzen en hoogwaardige service. Voor 2017 hebben wij een portefeuille opgebouwd van 7.416 GWh met een paar van de grootste spelers op de markt.

Bij Gas Natural Fenosa werken meer dan 18.000 mensen in 27 landen over de gehele wereld.
Zij zetten zich in voor het leveren van de beste dienstverlening aan meer dan 21 miljoen klanten. Natuurlijk tegen de scherpste prijzen en met aantrekkelijke voorwaarden.
Want juist in deze tijd met stijgende energieprijzen is het goed om te zorgen dat u uw gas slim inkoopt.

De garanties van Gas Natural Fenosa

 • Zekerheid en flexibiliteit
  Wij zijn actief in 30 landen en bedienen meer dan 21 miljoen klanten. Toch kunnen wij u de persoonlijke aandacht geven die u verdient. Bij ons krijgt elke klant een eigen accountmanager.
 • Transparante kosten en lage prijzen
  Bij ons weet u altijd waar u voor betaalt. Onze prijzen zijn gegarandeerd laag, dankzij onze wereldwijde inkoopkracht en centrale distributie.
 • Betere voorwaarden
  Voorwaarden zijn pas goed als ze aanlsuiten bij uw behoefte. Daarom krijgt u bij ons een voorstel op maat, afgestemd op uw wensen en uw verbruik. Flexibiliteit is een van onze sterke punten door te werken met een klein team ondersteund door een groot bedrijf.
 • Overstap
  Stapt u over naar Gas Natural Europe, dan zorgen wij voor een vlekkeloze overgang. Met een uitgebreid controleprotocol en goede logistiek garanderen wij een uitstekende service vanaf het begin.
 • Service
  Wij bieden kostenloos de volgende diensten aan: marktinformatie, productinformatie, marketwatch, consultancy diensten, meetdiensten, korte lijnen, eigen accountmanager
partner-total

TOTAL GAS & POWER BELGIUM

Total Gas & Power is een energieleverancier die behoort tot de groep Total.
We leveren aan professionele klanten, bedrijven en industrieën in England, Frankrijk, Spanje, Duitsland en sinds 2013 ook in België en Nederland.

Eind 2016 heeft de Groep Total haar positie op de Belgische markt versterkt door energieleverancier Lampiris over te nemen. Dat resulteert in een ruimer aanbod aan producten en diensten voor onze klanten, competitievere prijzen en een verbeterde klantenservice maar ook in het feit TOTAL Gas & Power 100% groene energie levert aan alle professionele klanten.

Bijkomende opmerkingen:

 • Competitieve prijzen voor uw energie
  We beheersen de productie en de distributie van gas en elektriciteit van A tot Z. Daardoor kan Total Gas & Power voor u de beste prijzen onderhandelen. We bieden u vaste en variabele formules, in functie van uw aankoopstrategie.
 • Snelle en efficiënte service
  Beschikbaarheid, snelheid en efficiëntie zijn voor Total Gas & Power de pijlers van klanttevredenheid. Die prioriteit vertaalt zich ook in duidelijke, nauwkeurige en transparante facturen.
 • Onze expertise in uw voordeel
  Of u nu zelfstandig bent, een KMO of een groot bedrijf, onze experts helpen u het pakket ‘aardgas’ en ‘elektriciteit’ te kiezen dat naadloos aansluit bij uw behoeften. Dankzij hun deskundig advies kunt u ook uw rentabiliteit verbeteren.
 • 100% groene energie
  Onze ambitieuze duurzame strategie bewijst dat het perfect mogelijk is om economie te laten rijmen met ecologie. Total Gas & Power engageert zich om u van steeds 100% groene energie te voorzien.

Voorbeeldfacturen:

powerhouse logo

POWERHOUSE

Wilt u volledige controle over uw zakelijke energiebudget? Met Powerhouse koopt en verkoopt u direct op de energiemarkt, zodat u profiteert van de meest gunstige prijs en volledige transparantie. Ondernemen is vooruitkijken en adequaat inspelen op ontwikkelingen. Met het Powerhouse Energy Platform heeft u 24/7 real time inzicht in de ontwikkelingen van de energiemarkt en uw eigen energieverbruik. U kiest hierbij het meest gunstige moment van inkoop afgestemd op uw eigen productieproces en energiebehoefte.

 • Bedrijfsenergie inkopen en verkopen met één simpele klik
 • Transparant en realtime inzicht in de energiemarkt
 • Overal en altijd inzicht via het unieke Powerhouse Energy Platform
 • Ondersteuning van energie-experts